top of page

Skolsamverkan

Bäckahagens skola:

"Eva kan prata för sig. Men framförallt kan hon leverera resultat.  Eva är en ”doer” som ser möjligheter där många ser problem. Att jobba med Eva är inspirerande och känslan av framåtanda och att allt är möjligt är ständigt närvarande. Jag är väldigt glad över att ha fått chansen att jobba nära Eva under åren då vi tillsammans byggde upp Hjärna rörelse på Bäckahagens skola"

 

—  Ronnie Iveslätt

Lärare i idrott och hälsa samt grundare och samordnare av Hjärna rörelse på Bäckahagens skola

 

"Våga Vilja göra skillnad. Var modig och gå utanför ramarna. Ge järnet för framtiden. Eva har hjälpt Bäckahagen på spåret i arbetet med Hjärna rörelse"

—Sabine Albertsson

Rektor 

Brunnaskolan:

 

”Pulshöjande träningspass för ökad måluppfyllelse” – ett samarbetsprojekt mellan Brunnaskolan och Mille Concepts grundare Eva Krantz

”Jag är stolt och glad över Brunnaskolans samarbete med Eva och det har varit ett nöje varje gång vi träffades under projektets gång”

”Vi på Brunnaskolan i Botkyrka kommun arbetar enligt visionen ”En hälsofrämjande och lärande skola”.

Det innebär i korthet  pulshöjande aktiviteter för  ökad inlärning både innan skoldagen och under lektionerna.(Röris)

I framtagandet av projektet har vi samarbetat med Eva Krantz. Det har resulterat i en helt fantastiskt beskrivning av den verksamhet som redan bedrivs men också av den som vi vill utveckla”

— Helena Björshammar Rektor 

”Det var ett nöje att jobba med Eva. Hon inspirerade, uppmuntrade och förstärkte våra pågående verksamheter samtidigt som hon bidrog med egna idéer och förslag. Det var givande och roligt att jobba fram vår projektplan. Vi är riktigt nöjda över den och det känns verkligen att det är vår egen. Ser fram mot fortsatt samarbete.”

— Tomas Hiller, Idrottslärare, Förstelärare och Projektansvarig.

Skogsbacksskolan:

 

"Tack Eva! Du har gjort ett strålande arbete hos oss på Skogsbacksskolan!"

 

— Carina Nygårds, Rektor 

 

Rågsveds grundskola:

”Eva är mycket engagerad och kunnig inom rörelsens betydelse för lärande och hälsa. Jag och mina medarbetare har haft stor hjälp med både utbildning, handledning och kontakter ur hennes nätverk i vår process med att erbjuda rörelse varje dag för våra elever. Jag kan varmt rekommendera Eva och hennes hjälp med att komma igång med ökad fysisk aktivitet på olika nivåer!”

— Rektor Marko Anderot 

 

Mälarhöjdens skola:

"Eva Krantz har med sin energi och positivitet under flera år inspirerat mig att skapa och vara delaktig i olika projekt och evenemang såsom Föreningsmässa, idrottlyftet på skolan och Olympic Day.

Hon har ett fantastisk kunnande och håller i projekten från start till mål.

Just nu hjälper Eva oss på Mälarhöjdens skola ta fram en arbetsplan F-9 kring fysisk aktiviteter och lärande som även kopplas till elevhälsan.

Jag är övertygad om att vårt samarbete kring utvecklandet av arbetsplanen kommer att bli unikt i framtiden.

 

— Roger Odell, biträdande rektor

bottom of page